Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A laptopomon egy ideje miért...

DeeJay Arnee kérdése:

A laptopomon egy ideje miért laggolnak a játékok? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Áprilisban vettem egy Acer Aspire 5750G laptopot amelyben ezek találhatóak:

-Intel Core i5 2450M - 2,5Ghz (Turbo Boosttal 3,1GHz)

-1333MHz 8GB Ram (DDR3)

-nVidia GeForce GT540M 2GB,de található benne az Intel HD Graphics 3000 (vagy hogyan írják)

-500GB HDD 5400RPM éés ennyi.

A kérdés viszont az,hogy mostanában nagyon gagyin viseli a játékokat..A Battlefield 3 friss windowssal meg minden ment úgy 30-45 FPS el Highon shadowwal leszedve meg minden ..most meg minden lowon van és így is alig üti a 25FPS-t...Nem tudjátok mi lehet a gond?Valami tanács?Nem vírusos,nem spyware-es a gép viszont egy Windows újratelepítés jót tenne?

2012. dec. 29. 17:36
 1/5 anonim válasza:

Lehet gond a hűtés. Nagyon melegedik?

Hány GB szabad helyed van a merevlemezen? Minden játéknak megvan egy bizonyos (gta 4-hez mintha 8-10 gb) szabad hely, ami kell ahhoz hogy normálisan tudjon menni.

2012. dec. 29. 17:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Van amikor melegszik viszont van amikor alig érezhető az,hogy működik...Régebben nagyon zúgott a cooler és mérgemből rácsaptam egyet a laptopra azóta nem zúgott hangosan de hallható,hogy megy .. A GTA4 nek megvan a hely meg minden (kb. a Windowsos partición 30gb a D: ben pedig 180gb üres hely van) ... amúgy a gta 4 még mediumon is szaggat úgy istenigazából nem tudom miért..néztem videókat meg minden másoknál tök normálisan ment maxon ugyanilyen specifikációkkal
2012. dec. 29. 17:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Melegedés. Bár a "mérgemből rácsaptam egyet" alapján inkább egy kapát adnék a kezedbe, hogy azzal játszál, azt lehet csapkodni.
2012. dec. 29. 17:53
 4/5 A kérdező kommentje:

Értelek..de hirtelenharag meg lobbanékonyság...

Viszont valami módszert tudsz ahhoz,hogy helyrejöjjön,-hozzam?Vagy szervízbe egyenesen?

2012. dec. 29. 17:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerviz.
2012. dec. 29. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!