Miért akadnak a játékok az új laptopomon?
Figyelt kérdés
acer aspire v3-551g,amd quad core a10-4600m,amd radeon hd 7670m 2gb,8 gb ddr3 ,a fifát próbáltam eddig ki rajta de akad2012. dec. 23. 15:11
1/7 anonim válasza:
A gepigeny.hu nézd meg melyik játékhoz milyen teljesítmény szükséges. Van min.-max. teljesítmény is megadva.
Vagy a procid, vagy a videokarid nem bírja.
Próbálkozz natív felbontással.
Bár nem tudom melyik fifát raktad fel.
2/7 A kérdező kommentje:
Tegnap vettem a fifa 13-T .Menni kéne neki elvileg.
2012. dec. 23. 15:42
3/7 A kérdező kommentje:
meg a videokártya crossfireben megy az alaplapival lehet az a baj :D nem ismeri fel a crossfiret
2012. dec. 23. 15:42
5/7 A kérdező kommentje:
igen
2012. dec. 23. 16:03
6/7 kamikaze17 válasza:
sok jatek nem kompatibilis a laptopos hardwerekkel valamikor en is laptopon jatszottam de most asztali gepre valtottam pont ilyen dolgok miatt
7/7 anonim válasza:
Alapvető probléma, amit észrevettem, hogy a laptopokban lévő videokártyák a bus szélessége 128 bit, míg az asztali PC-k videokarija 256 biten dolgozik.
És ez a lényeg nem pedig a memóriák mérete és típusa (ddr3, gddr5)
Ettől függetlenül laptopon nyomom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!