Miért szaggatnak a játékok a gépen?
"a proci hűtőt kicsit megpiszkáltam"
ez a mondat nagyon gyanús:D
"De egész nyártól kezdve állt ..."
Nahát, nem közben jött ki a Flash Player 11.3, 11.4 és 11.5? Esetleg 11.5-re kéne frissíteni, pláne mert a YouTube oldalon azóta volt vagy 4-5x átalakítás is.
A játékokat nem tudom. Lehet töredezett nagyon a HDD? Vagy lefáradt a rendszered, ezt csak szűz újratelepítéssel oldható meg. lehet csak frissíteni kéne a drivereket?
Hol is kezdjem először mondom a hőmérsékletet: system 32 C, CPU 50-61 C, AUX 47 C, (terhelve a CPU felmegy 70 re is akár) Gépet mivel kaptam még nem nagyon sikerült átkutatni de írom.: Intel Caleron 2.8 Ghz,512 mb ram(erről csak ennyit tudok), ASUS AH3450 vidikártya, 350 W táp,
Hogy melyik játék szaggat? Mindegyik:) 1024x768 felbontáson nyomom.
Megpiszkálás alatt értsétek azt hogy ami tartotta 4 DB műanyag fogantyú azokat elfordítottam kattanásik most meg nem szorulnak meg hanem tovább forognak. de a hűtő nem mozdul. Amúgy Intel hűtő : [link] (nem ilyen csak a kapcsok miatt mutatom hogy azokat fordítottam el)
Nah meg a hiba amit nem említettem hogy már 2x élesztettem újra. szó szerint, nem sípolt 1x a bios és nem hozott be semmit megpiszkálgattam akkor jó lett ezt 2x csinálta meg azóta oké de ezzel a hibával játszom most is.
Remélem mindent elmondtam ha mégse csak írjátok le..Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!