Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért kapcsolhat ki a számítóg...

Miért kapcsolhat ki a számítógép terhelés alatt?

Figyelt kérdés

Pár napja jött elő a probléma, hogy terhelés alatt kikapcsol a számtógép. Internetezéskor stb., amikor kevésbé van használva rendszer, minden remekül működik. Ha elindítok egy játékot (pl. Far Cry 3, Euro Truck Simulator 2) 30-40 perc után áll le. Mindegyik remekül fut, akadásról, szaggatásról nem beszélhetünk.

Én a tápegységre gyanakszom, nemrég újat vettem bele (Chieftec 550W 80+). Egyszerűen elmegy a kép és a hang, a hangszóróból csak a búgást lehet hallani.

Elég zavaró a dolog...

2012. dec. 27. 19:17
1 2
 11/16 csacsi2 ***** válasza:
opokus Lehet hihetetlen, de a minőségi tápok is tönkremehetnek! Nekem is ez volt vettem én is egy minőségit 2hét múlva vittem vissza, kicserélték és jó pár éve jó!
2012. dec. 27. 19:57
 12/16 lopokus ***** válasza:
persze lehetnek hibásak, de ha pl egy Codegen-je lenne, akkor sokkal inkább arra gyanakodnánk mint így. De jó ötlet ez a másik tápos dolog, próbáld ki.
2012. dec. 27. 20:00
 13/16 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
hát igen elsönek másik tápal kell kiprobálni aztán ha azal is kikapcsol (és persze az is jóféle) akkor jön a további kutatás
2012. dec. 27. 20:04
 14/16 sby75 válasza:
Ha elmegy a kép és a hang milyen jellegű búgást hallasz? Hogy tudod utána kikapcsolni? Reset gomb? Memória és cpu tesztet neki de akár vga is lehet. Konfigot írj! Akármi lesz de táp az biztos nem!
2012. dec. 27. 20:06
 15/16 A kérdező kommentje:

Csak a tápegységen lehet kikapcsolni, máshogy nem.

Sapphire HD 7850 2 GB

Intel i3

Chieftec 550W

2012. dec. 27. 21:07
 16/16 A kérdező kommentje:
Hőmérsékletek rendben vannak. Játék közben nem megy fullon a processzor, sem a memória (4GB), sem a videokártya. Minden rendesen működik és leáll.
2012. dec. 27. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!