Zúg a gépem, mi a teendő?
Gépem nagyon zúg, és úgy hallom, hogy a processzornak a hűtője csinálja ezt a zajt, nem zörög, stb., hanem hallszik, hogy nagyon felpörög és iszonyatosan dolgozik, olyan mint amikor a repülőgép motorját gyorsítják.
Nagyon erősen hallszik, amikor belépek egy komolyabb játékba, Battlefield 3, de még a Minecraftnál is iszonyatosan bepörög. Nagyon rég csinálta olyan szinten, hogy bepánikoltam és ki kellett kapcsoljam, mert azt hittem felrobban. Másnap kiporszívóztam majd csendben volt, remek volt minden, nemrég azonban megint ki takarítottam, mert azért még sem menet, hogy vastagon áll rajta a por, tehát igen.... kitakarítottam újra. Indítás után rögtön fura volt, mert nem volt eddig ilyen zajos, legalábbis az előző porszívózás után. Letöltöttem egy hőmérőt, megmértem alap helyzetben, játék közbe, és rögtön indítás után.
Alap helyzet, amikor semmi nem fut: CPU0:54 C CPU2: 44 C
Játék közben: CPU0:100 C CPU2:80 C
Indításkor: CPU0:80 C CPU2:72 C
Iszonyatosan túlmelegszik szerintem. Van egy hűtő a videókártyámon, processzoromon + a táp, de még is érzem, hogy elég meleg a számítógép doboz is, mégis több szelőző nyílás is van rajta (elég nagyok). Nincs falhoz hozzátolva, hogy ne távozhasson.
Mi lehet a megoldás kérlek segítsetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!