Az asrock 970 extreme4 rossz alaplap?
Figyelt kérdés
Üdv.
Most nem egy gépösszerakásról akarok beszélni,hanem csak kérdezni.
Legyen elég annyi,hogy egy gépet raktam össze.
Hogy valamennyire azért adjak képet,egy amd fx-6300 as procit terveztem bele.
Na most itt mindenki ezzel az asrock extreme3-mal támadott le,de én utanánéztem a 4-nek és az úgy jobban megfogott.
Az is támogatja az fx-6300 at mint az extreme3 de valamilyen extrém módon lehurrogtak,hogy mégis mit képzelek én azzal?
Elrontották volna az extreme4-et? Vagy ez a proci nem jó mellé vagy most mi a fene van?
2012. dec. 27. 13:21
1/3 anonim válasza:
Extreme4 jó. Extreme3-mat az Etron-vezérlője miatt nem szeretem. Ha megengedsz egy javaslatot, én az Asus M5A97 R2.0-t ajánlanám. Annál drágább lapnak FX6300 alá nem nagyon látom értelmét.
2/3 anonim válasza:
Nekem Pro3-am van, ha nem tuningolsz az is teljesen jó.
3/3 anonim válasza:
Asus M5A97 R2.0 +1
Amúgy az Extreme 4-el sincs semmi gond, korrekt deszka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!