Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Használat nélkül is kibírja?

Használat nélkül is kibírja?

Figyelt kérdés

Van egy 6 éves gépem...

És nagyon hozzám nőtt.

De most,hamarosan meghozzák az újat,sokkal modernebbet.

De én akkor se akarom,hogy ha netalántán nem használnám napokig a gépet,hogy bedögöljön.

Azt akarom,hogy ez a 6 éves gép még 20 évig is teljesen működőképes legyen!

Milyen lépéseket kell ezért tennem?

2012. dec. 26. 23:22
 1/5 anonim ***** válasza:
rakd el óvatos helyre
2012. dec. 26. 23:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Csak takarítsd a portól,meg néha azért kapcsold be.Mondjuk havonta 1-2x.De 20év nagyon sok idő :)
2012. dec. 26. 23:25
 3/5 anonim ***** válasza:
82%
Időnként kapcsold be hogy az alaplapba lévő elem töltődjön, és mutassa az órát meg a bios beállításai is megmaradjanak, néha takarítsd ki, és ha van időd dugd rá billentyűzetre meg monitorra és terheld egy kicsit a régebbi játékokkal nem árt neki az sem, és akkor így nem megy tönkre az állásba. Vagy ha van lehetőséged rá olcsón vegyél egy monitort egeret billentyűzete és akkor szereld össze egy külön helyen aztán gondolom a családban más is akar majd netezni amikor te éppen elfoglalt vagy, nemtudom hány gépetek van de biztos jól fog majd jönni valakinek ha nincs szabad gép. Nálunk is így van megoldva. Anyám régi gépét összedugtam a vendégszobában vettem hozzá wifi vevőt és heti 1 szer benyomom had menjen, meg ha a bátyám hazajön látogatóba akkor tudjon buszt nézni magának, vagy amikor ha a barátnőm, jön át akkor tudunk egymással is honfoglalózni ha olyan kedvünk van. :)
2012. dec. 26. 23:27
 4/5 anonim ***** válasza:

A 2. emberke mindent leírt amit akartam. +1

A lényeg, hogy be kell kapcsolni, mert álltó helyiben is tönkremehet bármi.

2012. dec. 26. 23:28
 5/5 anonim ***** válasza:
#3 +1
2012. dec. 26. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!