Szeretnék egy kavicsmasszírozót készíteni. Régi, textillel bevont felületre ragasztanék kavicsokat. Tudnátok ajánlani olyan ragasztót ami kibírja az efféle fizikai igénybevételt és nem esik le használat közben?
Figyelt kérdés
#kavicsragasztás
2012. máj. 25. 18:18
1/5 anonim 

válasza:

Én poliuretán (Pu) ragasztót használnék. Nem purhab!
Az biztosan megfogja, jobban, mint a palmatex.
Pl. ilyen [link]
2/5 anonim 

válasza:

Én fognék egy nagyobb tálcát, öntenék bele 1-2 cm magasan vízzel kevert cementet, aztán telenyomkodnám kavicsokkal.
3/5 anonim 

válasza:

Én pszilóval próbálnám ki de vannak a psszilóhoz hasonló ragasztók is amik nagyon jól megfognak mindent.vagy bemész egy motoralkatrészes boltba és kérsz onnan tömítő ragasztót (ha lehet oroszat) :)
4/5 anonim 

válasza:

A legjobb megoldás az a tálca csemperagasztóval lenne jó,mint ahogy az egyik elöttem szoló is írta csak cementtel.
5/5 anonim 

válasza:

Mi az a "psziló"?
Ez a sziloplaszt, vagy röviden szilo csak valamilyen tájszólásban?
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!