Milyen márkájú csavarhúzót, villáskulcsot vegyek ami nem fog tönkremenni első használat után de azért nem drága?
tehát általános otthoni szereléshez,karbantartáshoz keresek olyan márkát ami jó ár/érték arányú.
az hogy valami króm-vanádiumból van az garancia a jó minőségre?
Ma már minden "króm-vanádium", még a legalja kínai bilivas is. Legalábbis a feliratai szerint, neked meg nincs a zsebedben egy komplett metallurgiai labor ugyebár.
Percíz, tartós, pontos és kényelmes kéziszerszámok: beta.
"párszor használom, osz't eldobom" célra: közepes kínai vackok: pl. extool.
"csak dísznek/kölcsönadni" célra: tesco, vagy kínai piac. Dolgozni nem lehet velük, de legalább olcsóak.
Inkább vegyél drágát de az örök élet.....
Gondolom nem vagy még öregember.
A gazdaságos kék-fehér-pirosban esetleg véletlenül lehet jó szerszámot kifogni. Többségében (mint mindenhol) ők is a Kínai Népköztársaságból hozzák a holmit, és nem éppen a kiváló minőséget.
Amiket én ott vettem csavarhúzókat - mivel éppen nagyon kellett és más nem volt nyitva - már selejteztem vagy vésőt csináltam belőlük. A nagyobbaknak eltörik a nyele vagy deformálódnak, a kisebbeknek elforog a szára a műa. markolatban.
a lidliben lehet kapni készletet ,az egész olcsó és bírja is,ezt tapasztalatból mondom mert elég sokat szeretltem már vele és szószerint gyilkolom a szerszámokat.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!