Vezeték nélküli egér? Olyan vezeték nélküli egeret szeretnék vásárolni amelyhez tartozik ilyen USB vevőegység!
Nem nagyon értem a vezeték nélküli egerek vagy 80%-hoz van vevő, van ezek között gamer egér is (pl. Razornak még női pink verziója is van!), de azok piszok drágák. vevő nélkül a BlueTooth egerek vannak, mivel ma már sok notebookban (és pár asztali gépben) az be van építve.
Szerintem érdemes lenne végignézni mondjuk a Logitech, Razor, esetleg Microsoft termékeit internetten. Ott a megfelelő méret, forma, stb. alapján lehetne választani. Nem a gagyi noname egerekből kell kiindulni.
A.) Vevő egységet minden nem BT-t használó egérhez adnak. A BT-sekhez valszeg nem adnak, feltételezve, hogy ha ilyent veszel, akkor már van vevőd. Ha nincs az 3-4 ezerbő pótolható.
B.) Azért nincs gamer egér vezeték nélkül, mert a kettő köszönőviszonyban sincs egymással. A vezeténélküliség késleltetése a játékosok számára elfogadhatatlan.
C.) A Logitech (biztos más is, de én is véletlenül pont ezt használok) gyárt nagyobb méretű egereket. Én játszottam is vele. Én a headshotot nem az egér késleltetése miatt kaptam :)
"Gamer azért nincs belőlük, mert a játékoknál(a legtöbbnél) fontos a válaszidő."
Hát éppen van Razer, 1ms válaszidővel, ha jól láttam BlueTooth 3.0-ás. Csak 30 rongy ... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!