Lidlben kapható vezeték nélküli egérrel volt már valakinek közelebbi tapasztalata (pozitív-negatív), megéri az árát vagy "felejtős"?
Lidl-ben, Tescoban soha ne vegyél egért!
1, A garanciánal sokat mentegetőznek mindig, h így meg úgy...
2, Ócska, kínai egerek vannak az ilyen helyeken
Nekem eddig a LIDL-ben vásárolt termékekkel volt a legkevesebb bajom és a 3. garancia is plussz pont.
Kínai gyártásról meg annyit, hogy szinte minden elektronikai terméken Made in China vagy Made in Taiwan felirat szerepel.
Szeretem a Silvercrest termékeket. Van belöle egy vezetékes telefon és 2 világítós távirányító is :D Mindkettő hibátlan, nem volt vele semmi. Az egér is jó lesz, nyugi :) Annyiban rossz a vezetéknélküli, hogy gyakran kell tölteni.
Egyébként ez az a távirányító: [link] Nagyon imádom :D Este is tisztán látni a gombokat, kijelző is van rajta, ami írja az időt és nagyon sok mindenhez jó. Csak ajánlani tudom :)
Én sem ajánlanám a vezeték nélkülit. Eleve a súly, bár egyes komolyabb "játékosok" még súlyozzák is, nekem nem olyan pontos azaz nehéz (persze mert nem szoktam meg)!
Nekem jelenleg Genius van előtte Samsung volt. A jelenlegi tökéletesen működik, pedig kapott párat már!
Garancia meg jó ha van.Mondjuk Én húst a hentesnél, számítógép alkatrészeket, számítógép boltban veszek. Bármikor visszamehetsz nem szőröznek, kicserélik vagy akár egy másik termékre is. Megegyezés kérdése, persze egyik sem egyforma!
Nem játékra kellene. Most ezt használom, de már nem gyártják és a végső stádiumban van szegény "pára" :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!