Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen egér? Felismeri-e?

Milyen egér? Felismeri-e?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni notebook-hoz egy vezeték nélküli, vagy bluetooth-os egeret. De nem vagyok benne biztos, hogy felismeri-e a vezeték nélküli, és más USB-s cuccok nem zavarják-e meg, vagy esetleg a WI-FI. Azt szintén nem tudom, hogy az úgy működni fog-e a bletooth-os, ha a gépben van bluetooth, vagy, hogy működik ez? Mennyire megbízhatóak?

Kinéztem párat, de aki vett, vagy ismer ilyen egeret, azt kérem linkelje be ide, de olyat szeretnék aminek a formája normális, nincs tele gombbal, és fekete.

A válaszokat köszönöm! :)

2012. dec. 9. 13:39
 1/4 lambo96 ***** válasza:
Nem zavarja be semmi, legalábbis én nem tapasztaltam. Jobban járnál vezetékessel, mert a vezeték nélküliben gyakran kell elemet cserélni.
2012. dec. 9. 14:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy BT-s egér kényelmes, ha a notebookban van BT eleve. Kell elemet cserélni igen, az enyémben kb félévente két AA-s ceruza elemet.
2012. dec. 9. 14:27
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm, még akkor meggondolom.

Azért vezeték nélkülit akartam:

1.Mert az sokkal menőbb, :D ha szabad így mondani

2.A mostani még jó, csak gyakran van a csatlakozással baj, (hol jó, hol nem) azaz mintha folyamatosan ki-be dugdosnám.

3. Gondolkoztam, hogy vennék 4 aksit, és a 2-2-t cserélgetném.

De azért köszönöm! ;)

2012. dec. 9. 15:27
 4/4 A kérdező kommentje:

Még annyi, hogy ez fogja a gépet valamennyire, és mennyire gyors?

És akkor vezeték nélküli vs. bluetooth-os?

2012. dec. 9. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!