Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Apple M5769 egérnél hogy...

Apple M5769 egérnél hogy lehet használni a jobb klikket esetleg görgetni?

Figyelt kérdés
a napokba el romlott az egerem ezért a testvéremtől kaptam egy apple egeret , be is dugtam működik meg minden , de csak egy gomb ! a a bal kattintó fele! nincs valami program hozzá hogy tudjak görgetni vagy hogy tudjam használni a jobb klikket is , mert szerintem egy egérnél ezek is igen praktikusak.

2012. dec. 5. 20:32
 1/3 Komplikato ***** válasza:
Mivel tele a kérdéssel a net, feltételezhetjük, hogy nem nem működik, hanem NINCS rajta ott gomb. És ez következik abból a számomra érthetetlen dologból, hogy Apple gépen sokáig csak egy gombos egerek voltak és van aki ma is ilyet hajlandó csak használni ...
2012. dec. 5. 20:41
 2/3 A kérdező kommentje:
kösz a választ, hát én csak abbol indultam ki hogy a mostani apple egereknél ezt már meg oldották. reméltem hogy itt is van rá módszer de akkor erre rá hibáztam igen csak. :/ nem tudom kinek válik be ez az egy gombos dolog , de nekem nagyon nem ... már maga játéknál is problémákba ütközöl meg más egyébnél.
2012. dec. 5. 20:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Vagy CTRL-t nyomsz vagy az egér jobb oldalát nyomod le.

Bár ezt lehet külön be kell állítani. OSX-en tuti van ilyen egér beállítás.

2012. dec. 5. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!