Melyik a jobb? 8800GT vagy HD4850?
"mert itt csak teszteket olvasgató nagyokosok vannak akik egy két kivétellel még írni se tudnak, pl.: Közveszélyes Kontár..."
Kontár kolléga telefonról ír... (Ha jól emlékszem)
"ddr5ös ám a 6670es.. ez a főérv mellette:D és hány bites? órajele? ezeket vágjátok fejből, vagy csak azt az adatot amit egy kisiskolás is tud? ddr5ös? király"
Igen, DDR5-ös erősebb mint a DDR3-as, (A többi csak akkor számít ha pl. gyári tuningolt olcsóbb) de gondolom Te is a Pistikék közé tartozol, hogy vennél inkább 4 gigás DDR3-as GT 630-at, mert akkor menőzhetsz hogy "néjgy gigás nvijdiám van!!".
Példának, hogy 7770 jobb vétel mint 6850 hiába több bites, 7770 a GCN, a jövőben (Meg már most is) arra optimalizálják a játékokat, és ott már le előzi 7770.
"ha neki a 4850es kártyájával csak kis felbontáson lehetett élvezetesen játszani, akkor ő aztán nagyon ért hozzá, akármilyen TOP listán szerepelhet felőlem."
1440*900 szerintem nem minősül kis felbontásnak.
"na majdnem el is találtam, ugye milyen gyökér vagyok és nem értek hozzá?"
Vak tyúk is talál szemet.
És Kontár valóban telefonról ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!