Melyik a jobb? 8800GT vagy HD4850?
"volt már anyagi gondod?"
Nem, még fiatal vagyok hozzá. Emiatt dobtad el, akkor bocs.
"te vagy egy nagy kukifej okostojás barátom"
Egy kissé magyartalan a mondat ezen része.. :D
"te tényleg nagyon érthetsz hozzá, de a te 9600 as karidnál sokkal jobb még a 8800GT is"
Még jó hogy jobb, 3 évvel fiatalabb, ami a számítástechnikában elég sok.
"te kis felbontáson játszasz az biztos, ezért nem kell hülyeségeket hozzáírni"
Lehet, hogy bennem van a hiba, de mi köze van a kérdés szempontjából annak, hogy én játszok-e egyáltalán és hogy milyen felbontáson?
"melyik kártyával volt tapasztalatod a kettő közül, megkérdezhetem?"
4850 512MB GDDR3 a Powercolor gondozásában volt a kezemben egy pár hétig év elején, azzal toltam végig az AC2-t meg még pár játékot. 5770-es gépet is szereltem már, egy 9800GT-t cseréltem.
"akkor itt te kezdted a nagyokos dumádat, úgy hogy neked 8800GT se volt még a gépedben se hd6670 se hd4850"
4850-en - mint azt fent említettem már, játszottam is. Lehet, hogy egyik sem volt a gépemben, de többet tudok róluk, mint te.
"de az biztos hogy a hd4850 jobb mint a hd6670, ebben biztos vagyok!"
Nem értek egyet. 6670 újabb technológia, GDDR5, ami játéknál nem hátrányos. Emellett sokkal kisebb a TDP-je, támogatja a DX11-t és az SM5-t is.
Uramisten...
Kedves Kérdező! Az lenne az első kérdésem, hogy miért írsz ide kérdést, ha te úgy gondolod, hogy senki nem ért hozzá? De ha vennéd a fáradtságot és megnéznéd a toplistát, látnád, hogy Bosko a 24. helyen áll a kategóriában, ami a hozzáértését tükrözi.Ilyen helyzetekben nem érdemes vitatkozni, mert véletlenül lesüllyedünk a te szintedre és ott elversz a rutinoddal... Ajánlom figyelmedbe a prohardver.hu oldalt, ahol teszteket nézve rájössz, hogy Bosko-nak van igaza.
Egyébként nem tudom ti mit értettetek a leírásból, semmi alapja nincs a mondatnak, szavakat a 3 éves is tud mondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!