Melyik a jobb? 8800GT vagy HD4850?
Figyelt kérdés
olcsón kell kártya, és ez a kettő között vacilálok... amúgy meg ne mondja itt senki hd6670el a gépébe, hogy a 8800GT mert azt a kártyát ismerem, 1920*1080 felbontáson Ultra beállításokkal 20-25 fps-el vitte a Far Cry 3-at, 512 mb-s verzió! de a 4850et nem ismerem.2012. dec. 25. 09:34
21/63 A kérdező kommentje:
tapasztaltak sose írnak, csak ilyen nagyokosok, akik szerint régi kártyával nem lehet nagy felbontáson játszani (8800 GT), igen bocs, tényleg nagyon értetek hozzá, elnézést, ami régi az egyből szar:)
2012. dec. 25. 11:30
22/63 anonim válasza:
Ki mondta, hogy nem lehet játszani nagy felbontáson régiekkel? Jól van mester, ha valami nem tetszik, akkor jobb felső sarkában a monitorodnak van egy X, azt meg kell nyomni.
23/63 A kérdező kommentje:
jah hogy baj van a megfogalmazásommal? miért is? azt kérdeztem melyik a jobb és el akartam kerülni azt a dumát pont, hogy "kis felbontáson lehet vele játszani", mivel ahogy leírtam én a 8800GT-vel is ami ddr3as:) tudtam fullHD ban játszani nem régi játékokkal, és milyen nagy érv, aztmondja bosko a 6670es ddr5ös, az jobb.... igen? ez a főérv? az 5450es is ddr5ös, hasonlítsd már össze a 8800gt-vel, vagy a hd4850el, amik ddr3asok, és csak "kis felbontáson lehet" velük játszani... hát jah és tudod miért? mert szar a proceszorod a vga mellett és nem hajtotta ki amikor 4850esed volt, nagyokos...
2012. dec. 25. 11:44
24/63 A kérdező kommentje:
akkor olvass vissza öreg, az első hozzászólást, mivan nem tudsz olvasni? levan írva a kérdésemben, hogy nekem 6670 vagy ilyen kártyák kellenek? nem, két kártya közül voltam kíváncsi a jobbra, teljesen jól kérdeztem, de itt sosem a kérdésre válaszolnak és utána megsértődnek a hozzá nem értők... ddr5ös ám a 6670es.. ez a főérv mellette:D és hány bites? órajele? ezeket vágjátok fejből, vagy csak azt az adatot amit egy kisiskolás is tud? ddr5ös? király
2012. dec. 25. 11:46
25/63 A kérdező kommentje:
itt az a baj, hogy nem a kérdésemre válaszoltok, és még utána nektek áll feljebb, tudjátok mit? akkor ne írjatok semmit, főleg ilyen hozzá nem értők!
2012. dec. 25. 11:47
26/63 anonim válasza:
Szerintem inkább menjél aludni.
27/63 anonim válasza:
"Bosko a 24. helyen áll a kategóriában"
Bosko volt nyáron TOP3 is...
28/63 A kérdező kommentje:
szerintem meg olvasd el a kérdésemet mégegyszer, leszarom hányadik vagy, hibázhatsz te is attól még nem?
2012. dec. 25. 12:00
29/63 A kérdező kommentje:
tök bírom, 24. is volt már, jajj akkor csak neki lehet igaza:( igen elnézést kérek, hogy nem értem miért nem a kérdésemre válaszolnak és miért okoskodnak nekem, amikor direkt leírtam a tapasztalatom, de már jött a kis felbontásos szöveg, hát jah egy athlon 5200+ procival ne is várj mást!
2012. dec. 25. 12:02
30/63 anonim válasza:
"mert szar a proceszorod a vga mellett és nem hajtotta ki amikor 4850esed volt, nagyokos..."
Ezt ugye nem nekem írtad? Nekem a büdös életbe nem volt 4850-em. Te keversz engem bosko-val, kérlek vedd a fáradtságot és nézd meg ki ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!