CPU hűtő javaslat?
Figyelt kérdés
Ti milyen CPU hűtőt vennétek 30k-ig? Fx8320 alá, méret maximum 177mm. Ha lehet, azt is írjátok le, milyet vennétek 15-ért, 20-ért, 25-ért. Lég- és vízhűtés is érdekel. Zöldek mennek minden normális válaszért.2012. dec. 23. 17:32
11/19 Közveszélyes Kontár válasza:
171mm ir gyártó
szerintem 177mm helybe böven belekell férnie
tetszetsnek tünik nagoyn csak ára lehetne kicsit olcsóbb és máris midnen szempontból best buy lene ha ténleg oylan jó:D
12/19 hozsoltika67 válasza:
Sajna nem akadtam rá de ha jól emlékszem a két noktuát is verte,pro-hardveres videós teszt volt azt hiszem még november elején találtam a tesztet,engem meggyőzött,én ezt veszek, nem baj ha egy kicsit hangos!!
13/19 A kérdező kommentje:
Nem ez az?:
2012. dec. 23. 20:21
14/19 Tomi Bá válasza:
hozsoltika67:
Nem tudom hol nézted, de nem valami hozzá értő weblapon. Kizárt dolog, hogy egy ilyen Frio lenyomjon egy K2-t.
30eFt volt a keret, abban bőven benne van a Phanteks.
15/19 Tomi Bá válasza:
Megvan egyáltalán az a teszt?
Egyébként ha most nézted, akkor nézd meg az előzményekben.
16/19 hozsoltika67 válasza:
De igen,csak sajnos nem emlékeztem hogy ezek 2 ventisek voltak,a 2-dik részben ott vannak a mérések amik magukért beszélnek.
17/19 hozsoltika67 válasza:
Szerintem eléggé meggyőző!!"olcsó és teszi a dolgát ahogy kell!
18/19 hozsoltika67 válasza:
19/19 Tomi Bá válasza:
Inkább azt a weboldalt ne nagyon reklámozd, mert mindent telemázolnak. Cukrosan írják le a keserű igazságot.
Olyan dolgokat írnak egyes dolgokról, hogy néha csak fogom a fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!