CPU hűtő javaslat?
A vízhűtés szóba nem jöhet ennyi pénzből. Maximum egy fél-vízhűtő rendszer, ami csak a procit hűti. Ezek közül csak a Corsair H100-at lenne érdemes megvenni, de annak is van egy szériahibája: mégpedig néha a pumpája furcsa traktorhoz hasonló hangokat ad ki. A tulajok szerint nagyon idegesítő és 10-ből 9 embernél előjön. Kicsi az esélye, hogy egy hibátlan darabot kapj.
Léghűtés jöhet szóba 30eFt-ig. Ebből csúcskategóriásat tudsz venni egy Phanteks PH-TC14PE személyében. A legerősebb léghűtő, teljesítménye azonos a Corsair H100-éval(!). Ja és arról még nem is beszéltem, hogy a H100-nak a ventijei, hogy zúgnak. Iszonyat hangosak, ehhez képest a Phanteks egy csendes szörnyeteg (valóban az).
Én azt venném.
15-ért: Alpenföhn Broken, Alpenföhn Matterhorn Rev. B vagy akár a sima Matterhorn
20-ért: Alpenföhn K2, BQ Dark Rock Pro 2, Noctua NH-D14, Thermalright Silver Arrow SB-E
25-ért: Phanteks PH-TC14PE, Thermalright Silver Arrow SB-E Extreme
nem lehet rossz:P
amugy gondolom nem extrém tuningos és moddingos kérdezövel van dolgunk:)
de ha igen hát hajrá:P
A legjobb léghűtőről beszélünk, simán veri a Noctua-t. Igaz árban egy kicsit sok, de megéri. A Thermalright-nak (Az Extrem-nek) is ott van valahol a teljesítménye, de az hangosabb.
Nem ismert gyártó annyira, sőt nagyon nem is foglalkozik hűtésekkel. Most ugrott még csak a mély vízbe, de több teszt szerint is alázza a hűtőket. Valamit nagyon tudnak ott a mérnökök.
Én ez választanám. A magassága valahol 171-2 mm körül van, de inkább nézz még utána kérdező.
Hát a tuningolást mostanában kezdeném komolyabban, eddig max 10%-al mentem feljebb. Ezek alá befér ez:
[link] ?
(Már megvan.)
Cs.Néztem teszteket és ez verte a 'NOKTUÁKAT"
: [link]
Én nem mondom neked 100%-ra, hogy befér, de ha elvileg úgy rakod fel a ventit, hogy kicsit följebb vagy a másik oldalra átrakod akkor nem lesz gond. Egyébként függ az alaplaptól is.
Rossz választás volt egy magas bordás ramot venni, mert szinte alig van tuninghűtő, ami alatt elfér egy ilyen ram.
És mégis hol van az a teszt? Kíváncsi vagyok rá?
Egyébként a TT hangosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!