Logitech g27 kormány tulajdonosok, vélemények?
Tervezek egy ilyen kormányt természetesen újonnan 2 év garival,nos arra lennék kíváncsi hogy mennyire igaz hogy a kormány része hamar elromlik akár 1 hónap igénybevétel után?
Személy szerint én szimulátorokra használnám tehát durva,gyors idegbeteg mozdultokat nem alkalmaznék a kormányon.Tehát nem hajtanám agyon meg ráncibálnám.
Főként euro truck simulator 2,LS11,city car driving,OMSI-re használnám.
ETS2-ben mik a vélemények,mennyire realisztikus főként a kormány része?
Esetleg milyen karbantartást igényelne azon kívül hogy por letörlésre kerülne?
Ill. ebben a videóban ahol,1:58-tól kezdődig az a bizonyos "mozdulat" ugyan úgy meg lehet csinálni a g27-el is?(Gondolom igen)
http://www.youtube.com/watch?v=BeN4VZ7WPlg
Ha valaki mostanába vette kérem írja le hogy melyik áruházban.Köszönöm válaszaitokat előre is!
Ne most vegyél mert most nagyon drága, már 55-ért is volt: [link]
Véleményt azt nem tudok mondani mert én is most tervezem a vásárlását :)
Én ahogy nézegettem ez volt a legolcsóbb hely ahol 70k alatt van az ára és úgy hogy nem külföldi,garancia nélküli oldal,vagy éppen használt.
Tulajdonképp innen szeretném majd megvenni mert szeretem ezt az oldalt.Azért köszi a hsz-t,érdekes hogy volt 55k is,modjuk kicsit gusztustalannak tartom hogy valahol az ára verdesi a 90k-t,igaz másik beszállító stb..De akkor is.
27-nek utódja lesz valamikor?
elég szomorú, hogy csak H váltó van benne ennyi pénzért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!