Honnan tudom meg hogy egy pc kormány meddig tekerhető?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy kormányt,kamion szimulátorra is szeretném használni.Hogyan tudnám meg hogy a kormányt meddig lehet tekerni(mert ugye a kamionnál a kormányt eléggé meg kell tekerni ha nagy ívbe akarok kanyarodni)?Vagy be lehet állítani hogy a kerék mennyire forduljon el max?2012. dec. 11. 17:03
1/2 Komplikato válasza:
Az érzékenység állítható. Értelmes, márkás daraboknál meg szvsz a dobozán és internetes leírásában is benne van, hogy pl. 270 fok, 360 fok, stb. Azért szokás drága fémvázas kormányt venni, hogy ne tépje le a t. felhasználó egy nagyobb kanyarnál, ami olcsó és gagyi műanyag kormányoknál előfordulhat, még márkásabb daraboknál is.
2/2 anonim válasza:
Én Logitech MOMO-val szoktam játszani az ETS2-vel. Ez 270 fokos, de amíg én 135 fokot tekerek mondjuk balra, addig a játékban teker kb egy teljes fordulatot. Szóval ilyen kormánnyal is lehet játszani, csak amikor kicsiket kell korrigálni, akkor nem olyan pontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!