Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha előzőleg nem távolítottam...

Ha előzőleg nem távolítottam el az amd vga driverét, berakhatom az nvidia vga-t a gépbe?

Figyelt kérdés
a kérdésem: a gépemben ezidáig egy amd 5850-.es kari volt, azonban azon tul adtam de elfelejtettem előzőleg eltávolítani a driverét a gépről míg benne volt a kártya. Most viszont egy Nvidia kártyám van, ha berakom a gépbe majd leszedem az ati driver és ujraindítás után felteszem az nvidia- driverét, menni fog? Arra gondolok h nem fog ütközni hogy fent az ati driver és nvidia kártya lesz benne az első indítást követően? Nem fog bekavarni..? Win 7 64 bit
2012. dec. 20. 02:58
 1/1 BM-Striker ***** válasza:
Nem fog, ha nincs benne gépben az adott hardver, a Windows be se tölti a driverét.
2012. dec. 20. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!