Berakhatom a kontaklencsét néha ugyanabba a folyadékba, vagy tényleg muszáj minden nap cserélni?
Figyelt kérdés
Az egyik barátom azt mondta hogy amikor már majdnem a fele dobozt elhasználta,csak kétnaponta szokta cserélni.a füzetben amit az optikustól kaptam pedig az állt hogy nem szabad.viszont amikor begyakoroltatáson voltam akkor lehetett.szóval most összezavarodtam.bármilyen tanácsrá nyitott vagyok2012. okt. 23. 15:02
1/4 anonim válasza:
Abba ázik le a baktérium és kosz a lencséről... nyilván nem tenném abba vissza mégegyszer a lencsét. Nem is nagyon értem minek ezzel veszélyeztetni a szemet, lehet venni olcsó fajta folyadékot is, nem csak 4000 ft-osat. Ha ez a gond...
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.na majd utánanézek jobban ezeknek a folyadékoknak:)
2012. okt. 23. 20:04
3/4 anonim válasza:
Én egy héten ha kétszer cserélem!!
Én érzem, hogy mikor kell kicserélni a folyadékot. Olyankor már irritál, szúr, ég viszket, minden baja van.
4/4 anonim válasza:
#3 egyszer meg majd érzed ahogy ég a szemed, vörös lesz, és végleg megvakulsz... biztos megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!