Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem működik a DVD olvasóm?

Miért nem működik a DVD olvasóm?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Felraktam a windows7 Ultimate-t.De valamilyen oknál fogva nem olvassa be a dvd olvasóban lévő dvdket.Felpörgeti a lemezt aztán megáll.A gép meg csak gondolkozik.Úgy 10perc után észreveszi és megnyitja de aztán lefagy minden.De ha kiveszem a dvd-t akkor meg elmúlik a lefagyás. A Sajátgép amúgy mutatja hogy van dvd olvasóm.Egyébként nem ment tönkre mert xp alatt tökéletesen működik.Az eszközkezelő szerint jó és az illesztője is naprakész.Nem értem mi baja van.Már vagy 3x újraraktam a gépet, de nem javult meg.Amúgy van 1 dvd íróm is de azzal semmi gond nincs.
2009. aug. 23. 12:37
 1/1 anonim ***** válasza:
A Windows 7 "hivatalosan" még nem jelent meg (csak az RTM verzió van) és valószínűleg nem is tartalmaz minden drivert. Várd meg az októberi hivatalos megjelenést és akkor biztos jön még vele egy rakat service pack is.
2009. aug. 23. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.