Nem működik a CD olvasóm a laptopomon, mitől lehet?
Figyelt kérdés
pár napja nagyon zakatolt már, de nagynehezen beadta, mostmár nem...előbb próbáltam dvd-vel, az meg elindult.... hogyhogy? ma érkezett egy cd, amit rendeltem, nem tudom meghallgatni :(( de amúgy sem örülök, hogy nem jó....2010. okt. 2. 21:37
1/4 anonim válasza:
Az az oka, hogy szar. A laptopokban általában szar CD olvasó van. Az enyémben is. A megoldás, hogy ha garanciás, be kell küldeni szervízbe, és 1,5-2 hónap múlva visszaadják. Az enyémmel is az lesz, nem tudom, addig mi lesz velem :'( :@ Nagyon idegesít...
2/4 A kérdező kommentje:
külföldön élek, otthonról van a gép, több, mint 2 éves. Nade akkor hogyan van az, hogy a dvd-t beolvassa, a cd-t meg nem?
2010. okt. 2. 21:52
3/4 anonim válasza:
Az is elég baj, az enyémmel is volt olyan régen. Meg az RW-ket is rosszul olvassa. Írni egyáltalán nem tud jól, mármint minden lemezt elront, de lehet látni szemmel a lenezen is. Vidd el szerintem egy számítástechnikai boltba, ahol tudnak bele tenni új írót, itt olyan 16000 körül van egy.
4/4 A kérdező kommentje:
jaja, lehet, h nem lesz más megoldás... :S köszi a választ
2010. okt. 2. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!