Miért nem működik a DVD író/olvasóm?
Figyelt kérdés
Azzal a problémával fordulnék hozzátok, hogy számítógépemben nyáron nagyon felforrósodott a gép, ezért kitisztítottam, majd - attól tartok - rosszul kötöttem vissza a hardvereim, így a DVD olvasóm nem működik. Kinyílik és becsukódik, de ha berakok cd-t/dvd-t, hallom, hogy megy, de a gépen ki sem jelzi, hogy lenne a gépben dvd olvasó. Windows 7em van, próbáltam már a Sajátgép->Rendszer tulajdonságai->Eszközkezelő->Hardverváltozások keresését is, de nem sikerült kijelezni. Kérlek segítsetek, ha tudtok!
Máté
2011. okt. 3. 16:52
1/4 anonim válasza:
Az adatkábelt rendesen visszadugtad?
2/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat a h*lye válaszért, de nem nagyon értem ezeket a szakkifejezéseket, tehát: van egy nagy ventilátor, ami egy fémdobozban van a gépház tetején, abba megy bele hátulról a számítógép főkábele, ami ha nincs bedugva, nem működik. (tehát ez lenne a főkábel?) És akkor ebből a fémdobozból a gépház belsejében két kábel ágazik, ezeket dugdostam össze-vissza, és az egyik a DVD írómba vezet. Nagyon sok kábel van, van ami a videokártyából vezet, van ami a két meghajtómból jön, szóval félek, hogy valamit helytelenül kötöttem össze. (ami ezek szerint igaz)
2011. okt. 3. 17:07
3/4 anonim válasza:
Az a doboz a tápegység. Bizony nem mindegy, melyik vezetéket hova csatlakoztatod. De mivel nyílik az ajtó, áramot kap az egység. Ezért kérdeztem az adatkábelt. Ez leginkább egy szalaghoz hasonlít, és az alaplaphoz köti a DVD egységet.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm gyors válaszod!
Abból a szalagszerűségből több is van, próbáljam meg valamelyiket bedugnia DVD íróba? Vagy esetleg mit kössek össze a DVD-vel?
2011. okt. 3. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!