Tegnap raktam össze ezt az erős gépet, és nem kapcsol be, a héten vettem meg mindent, miért nem jó?
Figyelt kérdés
nincs hang sem kép, nem is pörög fel, nem tudom mi lehet a gond:S
alaplap: Asrock Z77 Extrme 4
Core i5-2500k
4 GB DDR3 1600 mhz
Sapphire Radeo HD6870
Seagate Sata-III 500 gb
táp: Codegen 550 W!!! direkt erőset vettem, biztós hogy nem a táp miatt van:( lehet alaplap?
2012. dec. 19. 13:39
31/37 anonim válasza:
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD akkor minek irtál kérdést?
32/37 anonim válasza:
te mondodxD aki egy icipicit is ért a gépekhez nem tesz codegen tápot a gépébe:D
33/37 A kérdező kommentje:
nem is tettem :DDD kiváncsi voltam miket írtok rá:D
2012. dec. 19. 15:50
34/37 anonim válasza:
"ha megtanultál bánni a pénzzel, akkor miért p4ed van?"
Mert vannak fontosabb dolgok, mint egy jó gép.
35/37 A kérdező kommentje:
hát 2 éve melózom, csak most vettem, szóval nekem ne mondd.
2012. dec. 19. 16:23
36/37 anonim válasza:
Akkor egyetértünk. Tudod mit, legyünk inkább haverok, nem kellenek nekem ellenségek.
37/37 A kérdező kommentje:
amúgy meg nem is érdekel a pc annyira, a szerelgetésekből is elegem van, meg az akkori figyelmetlenségekből származó hibákból, és akkor fél óráig nem tudom mivan...
2012. dec. 19. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!