Tegnap raktam össze ezt az erős gépet, és nem kapcsol be, a héten vettem meg mindent, miért nem jó?
nincs hang sem kép, nem is pörög fel, nem tudom mi lehet a gond:S
alaplap: Asrock Z77 Extrme 4
Core i5-2500k
4 GB DDR3 1600 mhz
Sapphire Radeo HD6870
Seagate Sata-III 500 gb
táp: Codegen 550 W!!! direkt erőset vettem, biztós hogy nem a táp miatt van:( lehet alaplap?
"sose lesz ilyen gépetek"
Így igaz, codegányt soha. Egy fokkal talán jobb a HKC, és mégis, amíg(4 órán át) átmenetileg az hajtotta, megtértem, és imádkoztam, hogy ne vigye el. Megúsztam egy újraindítással, ami kb. 2 oldal munkát vett el, szerencsére gyorsan gépelek. am ilyen nem is kéne, a HD 6870 sokat eszik, inkább gyűjtenék egy HD 7850-re.
"valamiért a 6870est is piacra dobták"
Sőt, a HD 7990-et, a HD 5450-et is, valamiért. Másképpen:
Láthatod, hogy a HD 7850 az erősebb, te olvass utána. 5k-t megér.
"nekem nem apu fizette"
Azért van egy régi Pentiumom, és egy integrált kártyám, mert valóban, egyelőre a szüleim pénzén élek. Minekutána nem keresnek havi 200k-t, megtanultam bánni a pénzzel. Örülök, hogy te megengedheted magadnak, de azért kicsit lehetne kisebb pofád, és bánhatnál jobban a pénzeddel, mivel arra tippelek, nem fognak a szüleid visszafogadni, ha pazarlod. Egy ilyen gép pedig az: pazarlás.
OFF: Rég nem esett már ilyen jól idiótákkal vitatkozni. Csak így tovább, legalább jókedvű leszek!
persze ilyen gépem sosem lesz nekem sem
nem csak a táp miatt, ugyanis meg vagyok elégedve egy amd a10-5800k-s procival, a prociban lévő gpu-val, hozzácsapva 8 giga 1600-as rammal, 1 terrás vinyóval, egy olcsó asrock alaplappal(csak ezen spóroltam) és egy fsp hexa 400 wattos táppal:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!