Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha bővíteni akarom a laptopom...

Ha bővíteni akarom a laptopom +4GB memóriával, akkor a garancia marad?

Figyelt kérdés
Acer E1-571 laptopról van szó és az AUCHANBAN vettem. Azt tudom, hogy Én nem cserélhetek/cseréltethetek benne, de Ők bővítik és a garancia nem vész el?
2012. dec. 18. 22:43
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

ha ilyen az alja a kkor szerencséd van, és akár otthonis betudod rakni, feltéve ha van plusz foglalatod, ajánlom, hogy vidd be egy infós boltba vagy olyanhoz aki ért hozzá, hogy beletegye de am nem lesz gari vesztés

2012. dec. 18. 23:03
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen ilyen az alja. 2 foglalat van rajta, 1600MHZ-et támogatja és a proci is.

Mit számít hogy ilyen az alja, mármint ha nem ilyen lenne akkor milyen?

2012. dec. 18. 23:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Minden notebookban 10 éve kitudod nyitni az alját ha ramot vagy HDD-t akarsz cserélni. Ha csak ezt nyitod fel ez nemgond, garancia nem veszik el. Azért nincs leragasztva :)
2012. dec. 19. 08:47
 4/6 A kérdező kommentje:

Ennek örülök, akkor meg is veszem a ramot =]

Azért kérdeztem mert a nő mondta amikor vettem, hogy ha videokártyát vagy valamit akarok benne cserélni akkor azt nem lehet mert elvész a garancia.

De itt már ott kezdődik a baj, hogy a HD Grapics 4000-et nem lehet kicserélni, de még dual grapicsba sem lehet kötni egy vga-val.. :D

2012. dec. 19. 08:51
 5/6 anonim ***** válasza:

az a nő akkor elvolt menve :D

Előbb nézd meg AIDA vagy Everest progival mennyi slot van(biztos 2) és hogy van most benne nem-e 2x2GB vagy 2x1GB és mind foglalt...

2012. dec. 20. 08:08
 6/6 A kérdező kommentje:
2 slot, 1X4GB jelenleg.
2012. dec. 20. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!