Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Fog járni rá a garancia?

Fog járni rá a garancia?

Figyelt kérdés
Sziasztok. tegnap vettem tesóméknak karácsonyra egy Logitech c170-es webkamerát. 2 megapixelest kerestem, de ezt ajánlotta a csávó, bár ez a neten még az 1 megapixelek alatt volt kategorizálva, bár állóképet csinál öt megásat is. A helyzet: 4300 volt, egy tizezrest adtam oda, nem volt apróm aztmondja, hogy ad akkor dvd-t mert neki sincs. mondom okés. adott egy ötezrest, és ideadott két cd-t. :( és otthol láttam, hogy a blokkon nincs meg hogy mit vettem, csak, hogy egység és 4600 ft. most gondolom ha valami baja lenne nem járna a gari mert amúgy 4300 a kamera. :( ti jártatok már így? Direkt mentem nagyobb boltba, errefel meg ezek is átbaxák az embert....
2012. dec. 18. 08:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Menj vissza és reklamálj, mást nem tudsz csinálni.
2012. dec. 18. 08:59
 2/8 A kérdező kommentje:
hát ezaz hogy tök égő, hogy még a cd-k miatt sem szóltam azért két cd darabja kétszáz ft? pffff mikor dvd-t vehetsz jó helyen ötvenért. azért van pofátlanság nem?
2012. dec. 18. 09:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Boltban sehol nem kapsz 50 Ft-ért DVD-t. Elmehetsz a boltba, de mielőtt pattogni kezdenél keresd meg a "Pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!" feliratú táblát. 4300 Ft-nál a garival amúgy sem nagyon szoktak foglalkozni.
2012. dec. 18. 09:23
 4/8 A kérdező kommentje:
boltban nem persze. én másmerre godoltam hogy lehet ha többet veszel egyben netről. de hogy érted, hogy nem foglalkoznak garival mikor jár rá két év talán. de ha a blokkon más van, akkor hogy? szóval nem úgy van a blokkon hogy 4300 a kamara és mittomén valami még háromszáz hanem egy egység 4600 és amúgy munkanélküliként kiadok ennyit ajándékra és utána ha rosssz is akkor ki nem lenne ideges emiatt? :(
2012. dec. 18. 09:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Ilyen alacsony összegnél a blokk a garancia! Rajta van az összeg, meg a dátum, mi kellene még?
2012. dec. 18. 10:43
 6/8 A kérdező kommentje:
jó de érted, hogy mi a kérdésem? azért a blokkon is rajta kell lenni, hogy mit vetttél nem? és hogy az ár is stimmeljen. de itt egy név nélküli dolog van feltüntetve és az összeg 4600 ft. és igazából ez 4300 náluk, és a neten is így van áfával együtt az összeg. szóval nyugodtan mondhatná, hogy nem ezt vettem enyniért náluk. Érted?
2012. dec. 18. 10:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Mondhatja igen. Mivel akkor nem szóltál semmit, most már nem is fogsz tudni semmit csinálni. Persze a NAV-ot rájuk uszíthatod, de attól neked még nem lesz a kamerád kicserélve garisan, ha bekrepál.
2012. dec. 18. 10:50
 8/8 A kérdező kommentje:
nah jó de érted most ki az aki megnézi a blokkot, hogy annyi van e rajta. tök ciki az ilyesmi. dehogy küldöm árjuk a NAV-ot, csak csalódás, hogy így átverik az embert, főleg ez a cd idegesít. mikor fillérekért ha akarok tudok venni. ez meg ha tényleg azt nézem, hogy 4300 a kamera 700 ért adott kettőt. :( mindegy legközelebb nem leszek rest és visszakérdezek. Mert ez a baj, hogy sokan nem mernek. :( egyébként köszönöm a véleményeket...
2012. dec. 18. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!