Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tea ömlött a laptopomra....

Tea ömlött a laptopomra. Végleg tönkrement?

Figyelt kérdés
Utána még működött, de a gombokat nem úgy érzékelte, mint ahogy leütöttem, majd kikapcsoltam, ismét be és ismét ki. Azóta nem kapcsol be. Legelőször nagy feketeség jött be, és szaggatottan sípolt a gép, majd már elkezdi betölteni, de a szaggatóan sípoló hang megmaradt, de teljesen nem kapcsol be. Van még rá esély, h működni fog?
2012. dec. 18. 12:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem kellett volna kapcsolgatni, hanem egyből kilőné és várni 1-2 napot minimum, hogy száradjon.

(Sőt a legjobb lett volna szétszedni és kitakarítani, amíg nem szárad bele a tea és kezd el ragadni.

Pár napig ne nyúlj hozzá!

2012. dec. 18. 12:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Utólag jó okosnak lenni, nem szabadott volna bekapcsolni szét kellett volna szedned és kiszárítani kitörölni belőle a cuccot.
2012. dec. 18. 12:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Amennyire tudtam kitörölgettem, még a gombokat is leszedtem és alattuk is megtöröltem. Próbáltam olyan helyre rakni, ahol gyorsabban szárad. A múlthéten történt a baleset. Azóta nem nyúltam hozzá. Hagytam pihenni. Öregnek mondható gép volt, de azért sajnálom, hogy valószínűleg tönkrement :/
2012. dec. 18. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!