Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha csak a cooler pörög a...

Ha csak a cooler pörög a videokártyán és nem jelenít meg képet, akkor az azt jelenti, hogy tönkrement?

Figyelt kérdés
Bekapcsolás után nincs kép,nem csak a windows betöltése után,hanem a Bios sem látszik,semmi.A kártyának a ventije pörög maximumon.Ez azt jelenti,hogy az alaplapból kap áramot,de az nem is érzékeli,hogy benne van.A windows eszközkezelője sem látja.Próbálgattam már a bios resetet is,de semmi.Eddig működött.
2012. okt. 23. 18:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Másik gépben kéne kipróbálni. Ha ott se megy, akkor kuka sajnos.
2012. okt. 23. 18:11
 2/10 anonim ***** válasza:

Akkor most fussunk neki még egyszer

Bekapcsolás után nincs kép

,nem csak a windows betöltése után,

hanem a Bios sem látszik

namost akkor van windows hangod csak kép nincs

2012. okt. 23. 18:11
 3/10 A kérdező kommentje:
Betöltődik a windows,mert ha közbe átdugom az alaplapi kártyára akkor megjelenik a kép,de ha átdugom a asus 6670-es kártyára akkor meg se pisszen.No signal,annak csak pörög a ventije
2012. okt. 23. 18:15
 4/10 A kérdező kommentje:
ki akarom próbálni másik gépbe,csak még nem volt lehetőségem,ja igen és ha kuka lesz belőle akkor egy 7750-es az jobb egy 6670-nél?
2012. okt. 23. 18:16
 5/10 anonim ***** válasza:
biosba kell álitani
2012. okt. 23. 18:27
 6/10 A kérdező kommentje:
Ott már próbáltam.
2012. okt. 23. 18:33
 7/10 A kérdező kommentje:
Amikor megvettem,ment.Leszedtem az oldalát a gépnek,úgy használom.Lehet ha működés közbe hozzáér valami a kártyához,vagy megmozdul akkor elromolhat?
2012. okt. 23. 18:35
 8/10 anonim ***** válasza:

vedd ki a kártyát ,kapcsold be a gépet

kapcsold ki a gépet rakjad vissza a kártyát

ha így sem akkor rossz a kártya

2012. okt. 23. 18:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Jól benne van a slotban? Mert ha csak félig van benne,attól még a ventik felpörögnek,de mivel nincs rendes csatlakozás,ezért nem lehet kép
2012. okt. 23. 19:33
 10/10 A kérdező kommentje:
Benne van rendesen a slot-ba,pörög a venti,de nem kéne egyfolytában max-on pörögnie.Ezért sejtem azt,hogy az alaplap,nem is észleli a kártyát.
2012. okt. 23. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!