Kovacs.yes kérdése:
Mennyivel lenne gyorsabb +4GB memória?
Figyelt kérdés
Konfiguráció:
Intel Core i3-3110 (2.4GHz, 3MB L3)
4GB 1333MHz
Intel HD Grapics 4000
Elképzelés:
+4GB 1333MHz, tehát dualba 2x4.
Lenne különbség / megéri-e?
Az a problémám, hogy call of duty 2 Multi (dx7, 1280x720, low grafikán) nem fut folyamatos 125fps-el csak 80-125, tehát elég idegesítő hogy amikor elkezdenek lőni és eltalálnak onnantól "halott" vagyok mert nagyon zavaró hogy hirtelen leesik 30-40fps-t. Tudtommal a HD Grapics 4000 a ramból "táplálkozik" ezért gondoltam hogy vennék mellé még egy modult. Ez az újítás után kiakadna legalább a 125 ha már a 250 nem is (bár annak örülnék a legjobban) ? Ha esetleg 2x4GB 1600MHz-es modult raknék bele az mennyivel lenne gyorsabb fps-ben mint a 2x4GB 1333MHz?
A válaszokat előre is köszönöm szépen!
2012. dec. 12. 19:23
11/12 A kérdező kommentje:
Mindegy, prohardveren 5 perc alatt megkaptam minden infót, pontos teszt eredményeket, linkeket, tanácsokat.
2012. dec. 12. 20:33
12/12 anonim válasza:
Na ja. Ha mástól is olyan választ kapsz ami nem tetszik akkor nem érdekes... Örülök hogy a Prohardveren - ahol nem is volt ma ilyen kérdés - csodát tudnak tenni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!