A 4 GB-os memória modul mennyivel jobb mint a 2x2?
2010. aug. 25. 08:38
2/7 anonim válasza:
Lehet vele 8-16gb-ot is beletuszkolni egy lapba. :)
2x4 / 4x4 :) mig 2-es modullal max 8.
3/7 A kérdező kommentje:
És vannak olyan alaplapok is (LGA 1366-os foglalatú), amiken 6 memória slot van. Az már 4x6 GB. Uramisten.
2010. aug. 25. 11:03
4/7 A kérdező kommentje:
Ja igen, tulajdonképpen megéri a fent linkelt modult megvenni?
2010. aug. 25. 11:06
5/7 Captain Frájer válasza:
Általában a 2x2 olcsóbb. Szerintem keress 2x2-t, de ha ez kell, hát hajrá.
6/7 anonim válasza:
2x2 kiteknél dual channel miatt adják így. Összetesztelt memóriák amik garantáltan mennek. Gyakorlatilag dupla sávszél. 2x4 külön gyártótól is mehet dual channelben ha van egy kis szerencséd.
7/7 A kérdező kommentje:
Mint ahogy írtam, ez 30 000 Ft. A 2x2 gb-os kiszerelések is nagyjából ilyen árban vannak, sőt még drágábbak is. De igazad van, vannak olcsóbbak is.
Ha figyelembe veszem a jövőt, és azt hogy egy darabig nem fogok gépet fejleszteni, érdemesebb lenne egyben megvenni a 4gb-ot. Aztán majd pár év múlva egy másik 4 gb-ot. A DDR4-es szabvány még nagyon messze van, biztos vagyok benne hogy még a későbbiekben egyre több 4GB-os modult fognak gyártani.
2010. aug. 26. 08:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!