Mennyivel lenne gyorsabb +4GB memória?
Konfiguráció:
Intel Core i3-3110 (2.4GHz, 3MB L3)
4GB 1333MHz
Intel HD Grapics 4000
Elképzelés:
+4GB 1333MHz, tehát dualba 2x4.
Lenne különbség / megéri-e?
Az a problémám, hogy call of duty 2 Multi (dx7, 1280x720, low grafikán) nem fut folyamatos 125fps-el csak 80-125, tehát elég idegesítő hogy amikor elkezdenek lőni és eltalálnak onnantól "halott" vagyok mert nagyon zavaró hogy hirtelen leesik 30-40fps-t. Tudtommal a HD Grapics 4000 a ramból "táplálkozik" ezért gondoltam hogy vennék mellé még egy modult. Ez az újítás után kiakadna legalább a 125 ha már a 250 nem is (bár annak örülnék a legjobban) ? Ha esetleg 2x4GB 1600MHz-es modult raknék bele az mennyivel lenne gyorsabb fps-ben mint a 2x4GB 1333MHz?
A válaszokat előre is köszönöm szépen!
Nem játékra való de nem is ez volt a kérdés és kérlek vagy segíts ha tudsz, vagy ne is írj ide.
A kérdésem tehát továbbra is fentáll!
Azért mert nem tetszik a válasz még nem kell megsértődni és törölni sem. Ne a prociba kapaszkodj bele, értelmezd a választ. Gyenge a proci VAGY a VGA. Az a 4000-es integrált cucc nagyon gyenge. Olvass ezen az oldalon ha már keresni is lusta vagy:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__3..
Plusz négy giga rammal még a dual channellel sem lenne számottevően gyorsabb.
Az "A kérdés annyi volt hogy ha raknék mellé még 4gb ramot és akkor dualba menne 2x1333MHz CL9 akkor talán akadna a 125. Most is akad csak amikor rámlőnek akkor leugrik 90-re kb és ez kúrva idegesítő. 5000Ft meg nem nagy pénz egy memóriáért." részt leírnád nekem érhetően?
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!