Meglévő konfigurációhoz szeretnék megbízható tápot, lehetőleg olyat amit évekig nem kellene cserélnem, akkor se ha esetleg a konfiguráció újításra kerülne közben. Amit eddig néztem: FSP Aurum 750W ATX Modular tápegység 80+ Gold Ti mit ajánlanátok?
A konfig a következő.
Alaplap: Asus Crosshair IV Formula
Proci: AMD Phenom II X4 955 BE. 3.2GHz AM3 (3.6GHz-re húzva)
Proc.hűtés: Zalman CNPS9500A LED
Vid.kar.: Gainward GTX570 Phantom DDR5 1.25GB
Ram: Kingston HyperX GDDR3 8GB 1600MHz 4X2
Ház: Sharkoon Tauron (2 normál és 2 led ventilátor)
Ezen kívül most kerül majd még bele egy 60Gb-os SSD SATAIII és egy 1 Terrás SATA III-as vinyó.
FSP Raider 550-es is elég:
"Ti mit ajánlanátok?"
Mennyi a max kereted,
Hart, szerintem elég sok lehet, ha egy 35k-s tápot néz :D
Kérdező ez az?
Mint az első válaszban is írtam, egy FSP Raider 550-es is bőven elég.
Remélem segítettem :D
"Mint az első válaszban is írtam, egy FSP Raider 550-es is bőven elég. "
Sose értettem mi abban a baj ha az ember nem 15K-ig vásárol tápot, ha akar gy halk, magas hatásfokú, elég megbízható modellt. Azért kérdeztem rá a max árra mivel nem mindenütt ugyanannyi a 750-es AU, az árán meg van kisebb, de jobb táp is.
Konfiguráció újítás alatt mit értesz?
mert ha nem tervezel több videokártyás rendszert akkor 750W lényegében teljesen felesleges
2db gtx570 et egy jóféle 650W os el kel hogy vigyen
viszont 570SLI t ne tervez szerintem
lecseréled GTX6/7\\70/80 ra majd és kész fogyasztás nem fog az egekbe ugrani
proci térén szintugy vagyis minden egyre kevesebet fogyaszt ami nagyobb teljesítményü is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!