Bármilyen játékkal elkezdek játszani 1 perc után tálcár dob . a videokártyám hd 7850 nem melegszik túl egyáltalán semmi! Lehetséges ami fent van 12.11 beta driver okozhatja ezt?
Figyelt kérdés
2012. dec. 11. 11:52
1/9 anonim válasza:
Igen, lehetséges. Próbáld ki a 12.10-est!
2/9 A kérdező kommentje:
köszi kipróbálom ,most a gyárit raktam fel de ugyan azt csinálja ledob tálcára .
2012. dec. 11. 12:33
3/9 A kérdező kommentje:
sajnos a probléma továbbra is fent áll driver frisités után is :S
2012. dec. 11. 16:01
4/9 czepe válasza:
videokari drivert teljesen eltávolítani, és 1 nem béta verzióst felrakni .
5/9 A kérdező kommentje:
eltávolítottam minden össze tevőt de úgy néz ki egy folyamat zavarhatott be amit le állítottam és nem lépked ki
csak minden játszás előtt kapcsolgatni :S majd hozzá szokom
2012. dec. 12. 00:05
7/9 A kérdező kommentje:
twcu exe
2012. dec. 12. 11:23
8/9 anonim válasza:
nekem is ez volt.ez a tplink adapter vmi progija
9/9 A kérdező kommentje:
ezt nem vágtam de most hogy mondod tp-link-es wifim van . amúgy a választ is itt találtam meg némi kereséssel . szerencsére van pár okos erre :)
2012. dec. 13. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!