Hogy tudnám elhitetni a windows-al hogy a Rear Blue In audio bemeneti csatlakozóm nem a lejátszáshoz tartozik, hanem a felvételhez?
Ez amúgy encoderhez kell, hogy tudjam konvertálni a bejövő hangot folyamat viszont a flash live encoder csak felvételi eszközöket jelzi ki így nem tudom neki ezt a Rear Blue In-t beállítani mert azt a windows a lejátszáshoz sorolta pedig az bemeneti és nekem a felvételhez kéne átpakolni valahogy.
Létezik erre valami szoftveres megoldás, vagy driver vagy valami??
Ha az alaplap gyári drivereit használod, akkor van rá mód, hogy te válaszd ki, melyik csatlakozót mire használod. Ha nem telepítettél gyárit, amit az alaplaphoz mellékeltek, vagy a gyártó oldaláról, akkor ne csodálkozz, hogy nem megy.
NVidia chipsetes alaplapom van... a windows alap driverével megszólal, de semmi extra. A Realtek AC97-es driverével már lehet válogatni melyik csati mit tudjon, a NVidia driverével pedig mindezt áttekinthetően, sőt lejátszás közben grafikus EQ kijelzéssel. Szóval ami hozzá való, azzal mindent tud, minden mással inkább csak a biztos alapokat.
Nekem Realtek HD audio hangkártyám van (alaplapi ha nem tévedek).
Drive genius szedett le hozzá drivert, meg az egész géphez mindenhez. De feltettem a legújabb Realtek HD audio drivert is hátha úgy tudom állítani, de úgy se ment, nem lehet állítani sajnos.
A géphez tartozó CD amin a driverek lennének sajnos nincs meg, (elve így vettem a PC-t) így azt nem tudom használni.
Az alaplap gyári drivereit meg nem tudom hol tudnám letölteni.
De ha az említett Realtek AC97-es driverrel akkor ezek szerint menni fog akkor annak csak örülni tudok.
Este ki is próbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!