Win7 32 bites videokártya 43-as kód teendő?
Figyelt kérdés
Van egy újonnan telepített eleinte tökéletesen működő win7-es ultim.Még nem sikerült letöltenem minden drivert pl.: a hangét sem és letöltöttem egy nvidiát ami nem működött és valahogy ez után elment az Ati radeon 9600as driverem. Láttam h mindenki kérdezi h kell megoldani és már letöröltem újraraktam minden és nekem is a szokásos nóta elvileg a legfeljebb legjobb van fent hozzá!Mit tegyek?2012. dec. 10. 14:14
1/2 Komplikato válasza:
" letöltöttem egy nvidiát ami nem működött" VS "és valahogy ez után elment az Ati radeon 9600as driverem."
Naná, hogy "elment", de mi a kérdés? Miért ne telepítsünk olyan drivert ami nem a géphez való? vagy az, hogyan lehet elszúrt driver telepítést visszacsinálni? Első kőrben leszednék egy Driverfusion nevű alkalmazást, azzal eltávolítanám az ÖSSZES nVIDIA ÉS ATI/AMD VGA drivert a gépről, majd újraindítás utána feltenném ezt az elvileg legutolsó Radeon 9600 drivert, persze kompatibilitás módban:
Ami ugye nem támogatott valójában már Vista alatt sem igazán.
Hangkártyában meg Alaplap pontos típusa vagy hangkártya típus ismeretében vállalkoznék. Remélem legalább chipset driver rendesen fel van téve ...
2/2 A kérdező kommentje:
hát megpróbálom köszi...minden más driver jólvan
2012. dec. 10. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!