Szeretném kicsit "tuningolni" TP-LINK TL-WR542G routeremet, hogy kicsit messzebbre menjen a jel és erősebb legyen. Egy külső antenna segítségével lehetséges?
szia.
kedden megy a kép csak most pont az antennát fogom cserélni,és azt is lefotózom vele együtt mert az egész rendszert kérted hogy fotózzam le!:-)
Szia!
Köszönöm, mindjárt meg is nézem!:) Most egy nagyon alap rendszer van fent: TP-LINK TL-WA5210G access point egy (asszem) 19 dBi-s körsugárzó antennával kiegészítve, és a régi TP-LINK TL-WR542G routerem egy 24 dBi-s grid antennával megy majd föl az "árbócra". Már csak egy vízálló, szigetelt dobozt kéne vennem.:) Egyébként annyira nem rossz a jel, többen is használják a környéken, mindenkinek stabil 11 Mbps kapcsolata van, ha jól emlékszem.
na,ez már valami!:-)
mekkora a hatótáv?
Láttam küldtél privátot.
Mivel nem az én nevemen van a gyakorikerdesek profil így privátolni nem tudok.
e-mail címem:ndslineyt@freemail.hu
itt beszéljünk.
Rb133c-t mire akarod használni?
Szia!
Kb. 1 km-ről még tökéletes volt a kapcsolat az iPhone-omon és a Galaxy Note 10.1 tabletemen is! Tovább nem próbáltam, mivel mostanában nem az a tipikus mászkálós idő van. A környékbeliek és a szomszédok nagyon dícsérik, életemben nem kaptam ennyi sütit és csokoládét, mint most tőlük..:) Persze nem kérek érte semmilyen térítést és egyebet, de minden nap kapok valamit, és mostmár híztam 2 kilót emiatt, szóval ideje lesz leállni a sok finomsággal..:D De van aki megsértődött, mivel fizetni akart érte, és mondtam, hogy nem fogadom el tőle ilyenért, mivel nem kérek érte semmit, használja egészséggel a WI-FI-t és tartsa meg a pénzt. Gondolom az utolsó válasz a másik "kérdezőnek" ment! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!