Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szeretném kicsit "tuningolni"...

Szeretném kicsit "tuningolni" TP-LINK TL-WR542G routeremet, hogy kicsit messzebbre menjen a jel és erősebb legyen. Egy külső antenna segítségével lehetséges?

Figyelt kérdés
2.4 Ghz-es modellről van szó :) A dBi mit jelöl? Mi a különbség egy 4 és egy 9 dBi-s antenna között? Egyenlőre nincs pénzem egy zsír újra, de ha veszek, akkor már egy 5 Ghz-est.:) Ezt pedig egy szigetelt dobozban fel a tetőre, vagy az udvar felé eső házfalra.:)
2012. nov. 27. 22:54
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Persze, köszönöm!:)
2012. dec. 6. 19:37
 32/42 anonim ***** válasza:

szia.

kedden megy a kép csak most pont az antennát fogom cserélni,és azt is lefotózom vele együtt mert az egész rendszert kérted hogy fotózzam le!:-)

2012. dec. 8. 13:43
 33/42 anonim ***** válasza:

Bocs a késésért de év vége volt és nem nagyon értem rá, képek:

[link]

[link]

[link]

[link]

Az antenna egy 19dbi-eles grid.

A kártya meg egy 2511mp senao kártya.

Sikerült már valamit összehoznod?

2013. jan. 1. 13:58
 34/42 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm, mindjárt meg is nézem!:) Most egy nagyon alap rendszer van fent: TP-LINK TL-WA5210G access point egy (asszem) 19 dBi-s körsugárzó antennával kiegészítve, és a régi TP-LINK TL-WR542G routerem egy 24 dBi-s grid antennával megy majd föl az "árbócra". Már csak egy vízálló, szigetelt dobozt kéne vennem.:) Egyébként annyira nem rossz a jel, többen is használják a környéken, mindenkinek stabil 11 Mbps kapcsolata van, ha jól emlékszem.

2013. jan. 1. 14:21
 35/42 anonim ***** válasza:

na,ez már valami!:-)

mekkora a hatótáv?

2013. jan. 1. 14:35
 36/42 anonim ***** válasza:

Láttam küldtél privátot.

Mivel nem az én nevemen van a gyakorikerdesek profil így privátolni nem tudok.

e-mail címem:ndslineyt@freemail.hu

itt beszéljünk.

Rb133c-t mire akarod használni?

2013. jan. 15. 15:05
 37/42 A kérdező kommentje:

Szia!

Kb. 1 km-ről még tökéletes volt a kapcsolat az iPhone-omon és a Galaxy Note 10.1 tabletemen is! Tovább nem próbáltam, mivel mostanában nem az a tipikus mászkálós idő van. A környékbeliek és a szomszédok nagyon dícsérik, életemben nem kaptam ennyi sütit és csokoládét, mint most tőlük..:) Persze nem kérek érte semmilyen térítést és egyebet, de minden nap kapok valamit, és mostmár híztam 2 kilót emiatt, szóval ideje lesz leállni a sok finomsággal..:D De van aki megsértődött, mivel fizetni akart érte, és mondtam, hogy nem fogadom el tőle ilyenért, mivel nem kérek érte semmit, használja egészséggel a WI-FI-t és tartsa meg a pénzt. Gondolom az utolsó válasz a másik "kérdezőnek" ment! :)

2013. jan. 15. 22:52
 38/42 anonim ***** válasza:
az iphone és a tablet és észlelte a hálózatot?
2013. jan. 18. 21:35
 39/42 anonim ***** válasza:
és helyett is-t akartam írni.
2013. jan. 18. 21:36
 40/42 A kérdező kommentje:
Igen, mindkettőn nagyon jó volt a jel.
2013. jan. 19. 14:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!