Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szeretném kicsit "tuningolni"...

Szeretném kicsit "tuningolni" TP-LINK TL-WR542G routeremet, hogy kicsit messzebbre menjen a jel és erősebb legyen. Egy külső antenna segítségével lehetséges?

Figyelt kérdés
2.4 Ghz-es modellről van szó :) A dBi mit jelöl? Mi a különbség egy 4 és egy 9 dBi-s antenna között? Egyenlőre nincs pénzem egy zsír újra, de ha veszek, akkor már egy 5 Ghz-est.:) Ezt pedig egy szigetelt dobozban fel a tetőre, vagy az udvar felé eső házfalra.:)
2012. nov. 27. 22:54
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
Bocsi, folytatom: 60 méterre is lehet a tápellátás a PoE segítségével. Ez az antenna pedig kihagyhatatlan vétel, de gondolkoztam azon, hogy lehet hogy elég lenne tavasszal elindítani az egészet.. Szerinted? :/ Bár az antenna alkalmi vétel, szerintem megveszem..:) Ami nagy segítség lenne, ha le tudnád nekem fényképezni a rendszered.:) Persze csak ha nem nagy kérés, nem szeretnék a terhedre lenni!
2012. dec. 3. 21:23
 22/42 anonim ***** válasza:

persze hogy le,de csak holnap.

50 méterig lehet csak PoE-zni.

és koaxból max csak 2 méter vegyél.

2012. dec. 4. 20:58
 23/42 anonim ***** válasza:

ja,és melyik antennát veszed meg?

szerintem mindegy hogy mikor indítod el most tél van és kopaszok a fák és kevesebb a zaj.

2012. dec. 4. 21:00
 24/42 A kérdező kommentje:
Egy 20 m-es PoE hálózat lesz. Az árbócot több-kevesebb sikerrel már rögzítettem a kéményhez, azthiszem 3 darab bilincs tartja+ a földvezeték bekötése kalandos volt :). Azon gondolkodom, hogy a TP-LINK kültéri AP + egy TP LINK irányított, vagy az általad linkelt antenna legyen, vagy egy beltéri AP (szigetelt dobozban) körsugárzóval. Kaptam egy panelsugárzó antennát, amit a kezembe nyomtak ingyen. Kiderült hogy döglött és ráadásul 5 Ghz-es, csak át volt címkézve 2,4-esre, valamint 99%, hogy nem egy villámmal került közelebbi kapcsolatba élete során.... Mindegy, árbócra próbaképpen jó lesz.:)
2012. dec. 4. 23:09
 25/42 anonim ***** válasza:

kültéri ap-ot ne vegyél.

ha nagy adóteljesítményt szeretnél akkor mikrotik,kártyával.

Ne hidd hogy a wa5210g access pointnak 500mW a kimeneti teljesítménye,hiába azt írták rá,max 20dbm a kimeneti teljesítménye (100mW)mivel európába vagyunk.

Semmilyen tp-link high power eszközt ne vegyél mivel az adóteljesítményük nagyon kevés az NMHH miatt.

képet este fele küldöm.

2012. dec. 5. 14:30
 26/42 A kérdező kommentje:
Nem lehetne kicsit megpiszkálni, hogy a valós teljesítményt szolgáltassa? Vagy az már engedélyköteles?:/
2012. dec. 5. 18:22
 27/42 anonim ***** válasza:

gyárilag olyan tehát nem.

olyan chip van benne.

2012. dec. 5. 19:53
 28/42 anonim ***** válasza:

ezt a tp-link is feltünteti az eszköz adatlapján hogy

"20dBm EIRP CE Europe"

tehát európában csak 100mW az engedélyezett.

ha ezt túl léped komoly következményekkel jár.

2012. dec. 5. 19:55
 29/42 anonim ***** válasza:

amit linkeltem antennát,az eladója 2000 ft-ért adja a TP-LINK TL-ANT2424B grid antennát!

vedd meg azt mivel 9000 ft az új ára itt meg csak 2000.

2012. dec. 5. 20:39
 30/42 anonim ***** válasza:

Szia.

sajnos mikor már haza érek akkora már sötét van.

ha csinálok vakuval pár jó minőségű képet úgy jó?

2012. dec. 6. 16:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!