Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem Ramot a gépbe, de...

Vettem Ramot a gépbe, de amikor beleteszem nem indul. Miért?

Figyelt kérdés

A számítógépemben 2GB Ram van (2x1GB DDR2 800mhz) és szerettem volna kicsit feljebb vinni. A futár ma hozta meg a memóriát (2GB DDR2 800mhz) de mikor beleteszem a gépbe, nem indul el... próbálkoztam, hogy kivettem 1GB ramot és csak a 2+1GB maradt benne és úgy meg elindul... visszatettem másik foglalatba a kivett 1GB ramot és megint nem indult...

Már jó előre utánanéztem az alaplapom paramétereinek és 4GB ramot tud kezelni, x64-en is. Egyébként mindegyik ram márkája megegyezik! Esetleg probléma lehet, hogy 2GB-os a ram? Tehát hogy nem 2db 1gb-os? A válaszokat előre is köszönöm!

Vasam adatai:

Alaplap: GIGABYTE GA-P31-DS3L

CPU: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 1600 MHz (6 x 267)

VGA: NVIDIA GeForce GTS 450 (1024mb)

RAM: Kingmax 2x1GB (Amit rendeltem az is Kingmax)

2012. nov. 27. 19:02
 1/2 anonim ***** válasza:

úgy próbáltad, hogy CSAK az ÚJ, 2GB-os teszed be?

mert, ha úgy nem működik, egyszrű a szitu, vissza a feladónak, garanciális csere, de 8 napon belül akár el is állhatsz a vásárlástól!

2012. nov. 27. 19:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen próbáltam. Kiírta szépen, hogy 2GB a gép is remekül működik... visszaraktam mellé egy 1GB-osat is és most 3GB-ot ismer fel a gép. De amit beleteszem a 3. ramot nem indul a gép, csak bekapcsol (monitor fekete) majd egy idő után újraindul... Nem értem...
2012. nov. 27. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!