Surgos kerdes. Vettem egy mp4 lejatszot de hiaba konvertalok egy programmal mpeg4 et beleteszem nem Ösmeri fel es hat akkor lese jatsza nem is latja. Mit tegyek?
mp4 es lejatszo, az Oreg azt irta hogy avi meg wmv vet lejatszik.Codolok a pc egyet atalakitok mar nem tudom hanyadig converterrel es ateszek es nem osmeri fel!
A mp3 megy rajta a kepeket felismeri jpeg kepet
De a video nem megy rajta, nem ertem miert
amugy errol lenne só! NEzzetek mar utana ha lehet milyen video format is most akkor meg hogyis a converteles.!
Koszi elore is
mp3 mp4 lejatszo azt irja es
MP3, WMA, AVI, JPEG ezeket jatsza le de atcsinaltam avibe nem is lassa nem jatsza le
A menube van music,video,view pictures Ize
es belemegyek a videosba nem ismer fel
mos akkor nemjo az avi fomatuma vagy a pixel vagy mi?
Rajottem , ha valakinek lenne meg ilyen proplemaja akkor Kulcsmegoldas az hogy hany colos a kijelzo
Megfeleleo csak pixeles Izeket jatszik le
Ertitek Ulnie kell 1,8 colos ennékem a lejastszo
De meg most ra köll gyünnöm milen pixel ertitek
Ja oke oke Koszi szepen Irok ja , de amugy meg convertaltam 160x 128 ra pixelbe es ugyse megy nem ertem en ezt hogy hany pixeles ez a lejatszo
1.8 inch igen am de az lehet az ossze vissza aranyba mint a teven
3:4 16:9 he meg panscan Pal, meg kitudja hogy
Nagyon szepen koszonom a a hozzaszolasokot%!!!
Minden rendbe van!!!
amv formatum a megoldas peldaul 160x120pixel es kesz
Es azzal megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!