Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mik lehetnek az okok hogy...

Mik lehetnek az okok hogy lassú a gépem? Segitség, mert az anyám megőrit! Bövebben lent!

Figyelt kérdés
Anyu mindig engem támad, hogy a sorozatom lassitja a gépét!! :@ Régen tanultam már,de halványan emlékszem, hogy kétféle memoria van, meg egy csomó olyan dolog amit mi laikusok nem is "látunk"! Ráadásul "szerelni" is mindig másnak adja oda, aki vagy ért hozzá, vagy csak azt hiszi....Sztem ezzel sem tesz jót neki! Fogják leszedik a windows-t felteszik ujra, aztan mindenki a maganak megfelelő programokat telepiti ra! Kérdés, hogy egyáltalan jol szedi e le a régit!?
2012. nov. 23. 12:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
44%
Kettessel egyet értek.akinek fingja nincs a gépek működéséről,legyen szíves és ne használja!Ki se állhatom az ilyeneket!
2012. nov. 23. 14:44
 12/12 anonim ***** válasza:

Cclenear töltsed le futtasd végig

1 virusirtó

és max 3 böngészö elég

gondolom a swet IM is fent van soksok tool bar barátjával

A szakértönek meg üzenem tanulgasson picit

2012. nov. 23. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!