Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen tápegységet vegyek a...

Milyen tápegységet vegyek a géphez? Chieftec vagy valami más márkájut?

Figyelt kérdés
Most rakok össze egy gépet és itt a config i7 37-70k; GTX 660 ti 3 GB; gigabyte Z77-D3H alaplap ; 8gb Kingston hyper RAM; ehhez úgy gondolom hogy elég lesz az 500 W os táp elméletben is meg gyakorlatban is de a chieftec ről azt hallottam hogy hamar elromlik erről tudnátok valamit mondani köszi előre is !

#Tápegysége
2012. nov. 21. 21:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
24%

"GPA500S8 van és 80+ szerintem bővel megfelel bárkinek."

Az S8-ak azok javított hatásfokúak. 80+ plecsnit viszont nem kapott az S8 mivel 230V only tápok.

"hogy amikor beszereltem és elindítottam a gépet"

Mert ugye a zajszint indításkor szokott "nagyobb" lenni.

"Erről ennyit!"

Egyetértek, szerintem tökéletesen megleszünk mi egymás nélkül, részemről vége az offnak.

2012. nov. 24. 19:53
 12/13 anonim ***** válasza:
57%

Ja,a kábelekről meg annyit,hogy GPA500S8-nak sokkal hosszabb mint az FSP 400-nak. Ha jól tudom akkor 35cm. A Hexa 500-nak már kicsit hosszabb. Szerintem is jobb lesz ha hanyagoljuk egymást. Vegyen akkor Codegent vagy Vargáné féle tápot.

Csőváz!

2012. nov. 24. 19:57
 13/13 anonim ***** válasza:
24%

Te kikényszerítesz még egy hsz-szt.

"Ja,a kábelekről meg annyit,hogy GPA500S8-nak sokkal hosszabb mint az FSP 400-nak. Ha jól tudom akkor 35cm. "

A 400-as Hexának az ATX12V-os 40cm, a "sima" APN-nek meg ennél is hosszabb.

"A Hexa 500-nak már kicsit hosszabb"

5cm-el a 20+4 és 4 pines is.

"Vegyen akkor Codegent vagy Vargáné féle tápot. "

Én vagyok az aki még az iArénát se ajánlja, sőt ilyen géphez messze nem ebből az árszegmensből nézelődnék, de te már szinte rám fogod, hogy miattam vegyen codegent. Ez ám a logika.

"Szerintem is jobb lesz ha hanyagoljuk egymást."

Azért valamibe mi is egyetértünk :)

Viszlát!

2012. nov. 24. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!