Szerintetek megfelelő ez a konfig? Alaplap: Asrock 970 extreme 3 CPU: Amd fx-6100 VGA: Asus eah6670 ddr5 1gb RAM: Corsair Vengeance 1x4GB 1600MHz Táp: FSP HEXA 500W 12cm aktív PFC
Figyelt kérdés
Ha valaki tudna valami okosat mondani ,hogy hol lehet változtatni vagy mi az ami nem lenne szerencsés az kérem segítsen!2012. nov. 21. 17:25
11/26 anonim válasza:
Rasta Joint gépét nem ajánlanám, ASROCK 960GM-GS3 FX AM3+ fapados deszkát nem szabad megvenni, manapság már alap követelmény a SATA III és az USB 3 egy alaplaphoz. Ennyire nem szabad spórolni az alaplapon. M-Tech FM12A-BK BLUE számítógép ház nagyon nem jó választás! Gyenge anyagból van gy kis idő után el kezd zörögni, nagyon idegesítő tud lenni, Sapphire 7850 1GB DDR5-t nem fogod tudni beszerelni. Csak szólok, hogy egy Sapphire HD7770 1GB GDDR5-el 30 percet szívtam, alig fért el és nem tudtam elsőre berakni mert nagyon szorult, az oldallap amint levettem elhajlott, mire beszereltem. M-Tech FM12A-BK BLUE számítógép ház nem ajánlom!
Sokkal jobb választás az Asus TA-822 számítógép ház.
13/26 anonim válasza:
Én inkább Bajuszbá gépét választanám.
14/26 anonim válasza:
Én viszont túl erősnek tartom azt az AMD FX 6100 processzort abban az összeállításban, HD 7770 nem kell olyan erős proci.
15/26 A kérdező kommentje:
tehát mondjuk az eredeti alaplappal az extreme3-al és a 7770el jó lenne minden?
2012. nov. 21. 18:40
17/26 A kérdező kommentje:
Sikerült megvásárolni a gépet végül is egy 970 extreme 3 lapra került 4gb corsair vengeance egy sapphire 7850 2gb ddr5 oc vga egy 4100-as fx cpu és egy hexa 500-as táp... viszont van egy kis problémám... ugye mivel teljesen új a gép így nincs rajta win... viszont bios update-et kér... hogyan tudnám megcsinálni h minden oké legyen?
2012. dec. 7. 00:23
18/26 anonim válasza:
Miért kér bios frissítés, az fx-4100 támogatott bármelyik bios verzióval.
19/26 A kérdező kommentje:
Hát ez jó kérdés, én is ezt hittem, részben azért vettem 4100-ast,a 6100-as helyett,hogy ne legyen gond, de nem úsztam meg... Berakom a telepítőt(xp eredeti) és olyan képernyő jön ki, mint a kék halálnál és azt írja, hogy keressem meg a hardver forgalmazót a BIOS frissítés miatt és h tiltsam le az árnyékolást meg még valamit és valami stop 0x0000005 izé-hozés hiba üzenetet....
2012. dec. 7. 08:46
20/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok benne biztos, de olyasmit hallottam, hogy DVD-ről nem tud bootolni frissítés nélkül... Ez elképzelhető lenne? A BOOT menüben át állítottam, hogy arról bootoljon, elkezdi a telepítés előzményeket mármint az ellenőrzést és utána jön a hiba üzenet... ha jól tudom 1.60as verzio van rajta
2012. dec. 7. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!