A mai napon (2012 09. 07. ) vagy legkésőbb holnap, melyik boltban tudok Székesfehérváron Corsair Vengeance 1500 7.1 gaming headsetet venni?
Figyelt kérdés
Néztem az árát a neten és 22-37 ezer forint között változik.
Nekem úgy 25-26 ezerért lenne megfelelő. Vasárnap este költözöm kollégiumba és az 5.1-es hangfalszettemet eléggé macerás lenne magammal vinni. Ezért kellene sürgősen a headset. Érdekelne, hogy esetleg van-e valamilyen bolt, ahol gyorsan meg tudom venni. Ha nincs, akkor marad az internetes megrendelés.
2012. szept. 7. 09:52
2/6 A kérdező kommentje:
A kérdésre legyél szíves válaszolni, azért van ez az oldal! Nem ez volt a kérdés, hogy kinek a problémája ez!
2012. szept. 7. 11:30
3/6 Golan Trevize válasza:
Van 25-26 ezer forintot egy headsetre, de egy ezresed nincs, hogy felemeld a telefont, és végigkérdezd azt a néhány boltot fehérváron?
4/6 anonim válasza:
Azért a kört eléggé leszűkítetted. Válaszoljon az a székesfehérvári tizenéves, aki tudja fejből, hogy hol lehet Corsair Vengeance 1500 7.1 gaming headsetet venni. Ja és még ma. Szerintem erre nem lesz válasz, de azért ne haragudj...
5/6 Golan Trevize válasza:
Egyébként megy headset, akármit is írnak rá, maximum sztereót tud...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!