Szokrisz kérdése:
ASUS SABERTOOTH 990FX+am3 amd fx 6200+fsp hexa 500w + sapphire 7850 vga+CORSAIR 8192MB Vengeance. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2012. nov. 4. 13:45
1/11 anonim válasza:
Ha nem kéne 40 ezres lap, beleférne egy 7870 is.
2/11 anonim válasza:
Értem a gondolkodásodat. Kiváló konfig, ne cserélj rajta semmit.
10/10
3/11 anonim válasza:
Én meg valahogy nem értem a gondolkozást.Ez egy tuning alaplap.Ha tuningolni szeretnél nem ártana egy procihűtő se.Ha mondjuk egy 15 ezres alaplapot raknánk a konfigba, akkor beleférne egy FX8120 és egy 7870.
4/11 anonim válasza:
5/11 anonim válasza:
Gondolom ezért vesz drága alaplapot, mert szeretné a közeljövőben fejleszteni a gépét. A processzornak meg HD7850 az a kellemes részbe tartozik, tehát minden a lehető legnagyobb rendben van.
6/11 anonim válasza:
A 40 ezres lapot mivel lehet jobban fejleszteni mint a 15 ezrest?FELESLEGES ilyen drága alaplap.Ráadásul az FX8320 amit linkeltem a 15 ezres lappal, és a 7870-el sokkal jobban megéri mint a kérdező által írt.
7/11 Panda Péter válasza:
nem igazán látom értelmét az elavult AM3+ platformra való építésnek, mikor CPU teljesítményben simán elég lenne egy jóval modernebb (nem mellesleg olcsóbb) FM2 alapú gép.
8/11 Közveszélyes Kontár válasza:
FM2 be mit vegyen? melyik alaplap melyik proci?
sabre 990 az nem jövöszempontjából jó hanem tuning de kérdezönek igazából csak szórakozás kedvéréért nicns értelme tuningolni hisz akkor sokal komoylabb tápo és videokártyát is vett voln ha OK al akarna tuningolni (de valószinü nem is akar...
9/11 Közveszélyes Kontár válasza:
10/11 Panda Péter válasza:
a v pro nagyon túlárazott. inkább az MSI csúcslapját ajánlanám, nagyon komoly az is (sztem hardveresen komolyabb mint az asus) de jóval olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!