Hogy kell magyarra állítani a tablet pc usb-s billentyűzetét?
Atab7 android-4 usb-s billentyűzete típusa ismeretlen magyar ékezetes gombjai relációkat ír az angól megfelelő alapján!
ezt szeretném átállítani magyarra hogy az ékezetek ékezeteket írjon!
Időközben megtaláltam a megoldást. Leírom, ha valaki a Googlén át idetalál, tudja mit kell csinálni.
Telepíteni kell a Play áruházból a AnySoftKeyboard és Magyar AnySoft Keyboard programokat. Ez után be kell rakni a beállítások/nyelv és bevitel részében ezt alapértelmezettként, majd ennek a beállításaiban be kell pipálni a Magyar (tablet) mezőt és ki kell venni a többiből a pipát.
Ez után lesz már ékezet.
Szia!
Most vettem egy 80 gombos, magyar ékezetes betűkkel ellátott billentyűzetet, de sajnos nem működik sehogy sem.
(ilyet)
Bepipáltam egyedülinek a Magyar (tablet) funkciót és így se jó. Már kipróbáltam a lehetőségeket a billentyűzetmintáknál, de eddig ugyanúgy az angol megfelelőit írja az ékezetes betűknek.
Szerinted melyik mintát használjam, hogy működjön?
Bocsánat, hogy ide írok, de eddig sajnos nem sikerült megoldást találnom...
Előre is köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!