Pontosan mire jó a tablet PC? 20-30 ezer forintért
mennyire éri meg venni?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy érintőképernyős számítógép. Azt is tudom, hogy internetezésre használják. Nézegettem párat neten és láttam 20-30 ezer forintért, de gondolom ezek gyengébb kategóriák. Egyikbe se láttam 3G-t, de EDGE az van bennük? Ha PC boltban veszem őket akkor azt jelenti, hogy kártyafüggetlenek is? Asztali gépre rálehet csatlakoztatni USB-n? Egy ilyen könnyű kategóriás gép használható lenne szöveges dokumentumok készítésére, tárolására, megtekintésére illetve film nézésre és netezésre? Mennyire éri meg ilyen gyengébb szériából venni? Nagyon népszerű lett kíváncsi lennék rá.
Na most ahogy írtad is "ezek gyengébb kategóriák" szóval túl sokat ne várj tőlük. Én csakis filmezésre vettem a munkahelyemre, ha 1-2 dolgot még tud az csakis jó lehet.. :) Netezésre nem kifezezetten ajánlanám, elég lassú, de ha van türelmed hozzá.. :) 3G, Edge nincs. Wifi van és rá tudom dugni a gépre usb-n keresztül. Egyszerűbb játékok elmennek rajta pl. Fruit ninja, Angry birds, de látszik, hogy igazából ezekkel is úgymond küszködik. Komolyabb szöveges dokumentum készítését sem mernék bevállalni vele, az írás sem valami gyors, valamennyit késik a bill. nem az igazi ilyen célra sem. Húzott procik vannak ezekben, hardveresen gyengék. Én mint írtam filmezésre vettem és másra nem is nagyon használom. Egy normális Tablet, kb. 50.000-nél kezdődik. :)
2012. nov. 18. 18:50
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi. :) Hát a wi-fivel nem sokra megyek, minden épp eszű ember kódolja, hordozható wi-fim meg nincs hozzá :/
2012. nov. 18. 18:52
3/8 anonim válasza:
Szóval filmezésre tökéletes és Pozítívum hogy a 720p-s Hd filmeket tökéletesen játssza :)
Böngészésre, játékra, szövegszerkesztésre SZERINTEM nem alkalmas..
2012. nov. 18. 18:55
4/8 A kérdező kommentje:
Gondolom DVD lejátszó sincs az ilyenben?
2012. nov. 18. 18:57
5/8 anonim válasza:
A 20-30 ezres kategória egyik jellegzetessége, hogy csak wifin kersztül tudnak az internethez kapcsolódni. Szóval ezek annyira kártyafüggetlenek, hogy egyáltalán nem lehet beletenni semmilyent. Mobil internet külső usb modemmel lehetséges(az sem mindig). Előnyük a kis méret miatti jó hordozhatóság. A kis méret egyúttal a hátrányuk is. Dokumentumok kezelésére csak akkor jöhet szóba, ha döntő szempont a hordozhatóság. Inkább az otthonon kívüli unaloműzésre való. (várakozás, utazás stb)
2012. nov. 18. 18:58
6/8 anonim válasza:
Nincs. Specifikációk vannak adott készülékenként, esetleg rákereshetsz.. :)
2012. nov. 18. 22:01
7/8 anonim válasza:
van egy vodafone stickem dsp dream 7hez azt hogy tudnám használni hozzá?
2013. jan. 3. 17:28
8/8 anonim válasza:
Én már csak alapból nem vennék 20-30ezres valamit ami hátvakarónak sem jó nem állítom hogy nem játszik hd-t meg zenét, de az akkor sem sok valami, Szerintam spórolj még és vegyél valami normálisabbat 50-60 ezer körül pl egy samsung galaxy tab-et.. MEGÉRI MEGVÁRNI!!! Igaz nekem ettől is jobb van de vkinek ez is megfelel
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!