Milyen tabletek vannak 30-40ezer forintért? Tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
Amire kéne: Msn, Facebook, Internetezés, Filmnézés, Esetleg néha torrentezni. Egy átlag 16 éves srác vagyok. Megérné lecserélni a laptopomat?
Ui: A laptop már haldoklóban van, úgyhogy hamarosan mindenképpen kell valamit vennem.
2011. dec. 11. 22:33
2/10 anonim válasza:
Hány éves az a laptop?
Az ilyen olcsó kínai tabletek általában nem érik meg az árukat... (Laptopot pedig ilyenre cserélni pláne nem éri meg, csak nagyon indokolt esetben.)
3/10 A kérdező kommentje:
6 éves kb.
A merevlemez már egyszer cserélve lett a nyáron, de szektorhibás lett és sokszor el sem akar ez miatt indulni a windows, nem cserélik ki... Ez egy Acer Aspire 3690. Az akksi alig bírja kb 20 percig..
2011. dec. 11. 22:46
4/10 anonim válasza:
Hát, én személy szerint a laptopra szavaznék még így is... Új akksit lehet venni, meg egy merevlemezt is.
5/10 A kérdező kommentje:
És úgy, ha mondjuk megtartom a lapost és mellé veszek egy tabletet? Megéri? :D
2011. dec. 11. 22:49
6/10 anonim válasza:
Èn a Wayteq xtab 70-et ajánlom, azt hiszem hogy 45e ft körül van, olcsó, jó minősèg, èn ennél olcsóbban nem vennék egy tabletet
8/10 anonim válasza:
Én 100 alatt nem vennék tabletet... :)
9/10 A kérdező kommentje:
Értem :)
2011. dec. 11. 23:00
10/10 anonim válasza:
Te filmet szeretnél nézni tableten?????? Vegyél inkább egy netbookot. Még az is nagyobb, mint egy tablet. A 30-40 a max keret? Ha nem, akkor semmiképp ne ebbe gondolkodj. Ha igen, akkor várj karácsonyig és az akkor kapott pénzt tedd még hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!